• Milloin avaimet palautetaan ja mihin palautetaan?

  Palauta avaimet viimeistään vuokrasopimuksen päättymistä seuraavana arkipäivänä klo 11:00 mennessä. Avaimet voi palauttaa myös aikaisemmin. Jos kaikkia alkuperäisiä avaimia ei palauteta määräajassa, lukko sarjoitetaan ja sarjoituskulut veloitetaan asukkaalta. Avainten palautuspaikat.

  En ehdi palauttaa avaimia määräaikaan mennessä. Voiko avaimet palauttaa myöhemmin?

  Kaikkien asuntojemme avaimien palautuksen määräaika on joka kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä klo 11.00 mennessä. Mikäli avaimia ei palauteta määräaikaan mennessä, tilataan asuntoon lukkojen sarjoitus ja kustannukset tästä tulevat poismuuttavan asukkaan hoidettavaksi.

  Huomioithan, että toinen henkilö voi palauttaa avaimet puolestasi.

  Olen jo muuttanut pois asunnosta, milloin saan vakuuden takaisin?

  Vakuus palautetaan kuukauden sisällä vuokrasopimuksen päättymisestä edellyttäen, että asunnossa ei ole vuokralaisen aiheuttamia normaalista kulumisesta poikkeavia kunnostustarpeita tai puutteita loppusiivouksessa. Myös kaikki alkuperäiset avaimet tulee olla palautettu määräaikaan mennessä. Mikäli tarkastuksella havaitaan huomautettavaa, saat sähköpostiisi ilmoituksen asiasta.  Nuorisosäätiö noudattaa Lakia asuinhuoneiston vuokraamisesta (AHVL) ja Hyvä Vuokratapa -ohjeistusta. Laskutuksemme perustuu joko asukaslaskutushinnastoon tai toteutuneisiin kuluihin. Ensisijaisesti pidätämme kustannukset maksamastasi vakuusmaksusta. 

  Takaisin